toggle menu

HTV: PerformIQ hjälper Bajenspelarna kombinera elitsatsningen med jobbkarriären

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Sedan tre år tillbaka har Hammarby Fotboll samarbetat med bemannings- och rekryteringsföretaget PerformIQ, Officiell partner till Samhällsmatchen, som hjälper idrottare att kombinera sin elitsatsning med jobbkarriären. Under 2019 etablerades totalt 8 anställningar för Bajenspelare och i filmen ovan möter du Klara Folkesson, som via partnerskapet med PerformIQ arbetar på SEB

 

Hos PerformIQ finns spetskompetens från både näringslivet och den professionella idrottsvärlden, vilket skapar trovärdighet till affärsidén. Tillsammans med sina kunder matchar företaget rätt person med rätt arbetsplats och trycker på vikten av sina kandidaters unika styrkor och förmågor i matchningen. Genom att kombinera idrottens egenskaper med livserfarenhet, kompetens och utbildning kan de leverera den bästa personalen oavsett yrkesroll. “Det bästa av två världar”, skulle man säga. 

 

Martin Lidberg, partner- och kundansvarig på PerformIQ tillika tidigare världsmästare i brottning:

– Från min idrottskarriär lärde jag mig tidigt att sätta upp mina mål och fick med mig egenskaper så som teamkänsla, fokusering och viljan att hela tiden utvecklas. Dessa egenskaper har jag haft stor nytta av även efter min idrottskarriär, inte minst i mitt dagliga arbete hos PerformIQ.

 

Är du i behov av personal med vinnaregenskaper? Kontakta sjostaden@performiq.se eller läs mer på deras hemsida.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS