toggle menu

Sesol – ny officiell dräktpartner

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Det är med stor glädje som vi nu kan berätta att vår partner Sesol AB från och med säsongen 2023 kraftigt utökar sitt engagemang i Hammarby Fotboll. Från och med säsongen 2023 så kommer Sesol AB som ny dräktpartner till Hammarby att med sin logotype pryda herrarnas matchdräkt på vänster och höger axel. 

 

– På Sesol strävar vi efter att det både ska vara enkelt, tryggt och hållbart att köpa och äga en solcellsanläggning. Vi är en av Sveriges ledande helhetsleverantörer av solcellslösningar och kontrollerar hela kedjan från förstudie till färdig anläggning för att skapa trygga lösningar åt våra kunder. Det ska vara enkelt att investera i vår miljö och framtid, säger Kevin Larsson, marknadschef på Sesol AB. 

 

– Vi är stolta över att kunna förlänga vårt samarbete med Hammarby och att bli ännu större sponsorer i år. Vår förenade grund i gemenskap gör att vi kan skapa ett samhälle där alla får vara med; Hammarby som folkets klubb och Sesol som en solcellsinstallatör för alla. Tillsammans kan vi även arbeta för en grönare framtid, både på och utanför planen. Genom Hammarbys arbete med bland annat social hållbarhet och Sesols arbete med framställning av förnybar el skapar vi en framtid för alla och välkomnar alla som vill bidra till hållbar utveckling tillsammans med oss, försätter Larsson. 

 

– I en tid och verklighet där förnybar energi är högt upp på många agendor så känns det väldigt hedrande att Sesol väljer att utöka sitt engagemang rejält hos oss i Hammarby Fotboll. De är inne på en mycket spännande och imponerande resa där man på kort tid etablerat sig som en av Sveriges absolut största aktörer inom solceller och laddstolpar. Det är en ära för oss i Hammarby Fotboll att kunna sätta Sesols logga på vår kommande matchdräkt och se till att tillsammans hjälpa varandra i bägges tillväxtfaser, säger Tomas Lindgren, key account manager, Hammarby Fotboll AB. 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS