toggle menu

Dags för platsbytardagar

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

I dag tackade förnyelseperioden inför 2023 för sig, och vi vill rikta ett lika stort som ödmjukt tack till alla er 15 273 samt 542 som redan säkrat plats för den kommande säsongen! I morgon den 2 februari klockan 09.00, startar våra platsbytardagar innan kö/nyförsäljningen drar igång. Här finner du all information om hur du går tillväga för att byta till en annan plats som ej förnyats och blivit ledig!

 

Under morgondagen (2/2) och fredag (3/2) mellan kl. 09.00-16.00, har du som förnyat ditt säsongskort möjlighet att byta till platser som inte förnyats. Observera att du inte kan lägga till platser. 

 

Så går du tillväga för att byta plats!

Samtliga byten sker uteslutande via telefon på vårt servicenummer 08-462 88 13. Vi kommer vara många som är inne och jobbar i systemet samtidigt, så specifika platser kan försvinna snabbt i realtid.

 

För smidigast möjliga platsbyte ber vi dig att ha ditt eller samtliga kundnummer redo, om ni är flera i sällskapet som ska flyttas till. Du hittar ditt personliga kundnummer på kvittot för köpet av säsongskort.

 

Det kommer vara väldigt högt tryck i vår telefonväxel, så räkna därför med långa kötider. Vi har full bemanning på vårt servicecenter och vi ber om ditt tålamod.

 

Bytesmöjlighet på Tele2 Arena

Se mer information om priser och platsöversikt här.

 

 

Bytesmöjlighet på Hammarby IP

Se mer information om priser och platsöversikt här.

 

 

Öppettider servicecenter 

 

Vid frågor, kontakta vårt servicecenter eller spana in vår FAQ

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS