toggle menu

Dags att förnya säsongskortet!

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Från och med i dag onsdag klockan 13 kan du förnya ditt säsongskort! Förnyelseperioden pågår fram till den 10 januari, men förnya före den 24 december så ingår de två hemmamatcherna i Svenska Cupen(herr). 


Förnyelsen görs på AXS.se – Mitt Hammarby stryks

Förnyelsen av säsongskort kommer från och med nu att göras via AXS.se (samma sajt där lösbiljetter säljs under året). Med andra ord kommer inte Mitt Hammarby att finnas kvar. Anledningen till att vi nu byter direkt till ebiljett-sidan är för att det finns funktionaliteter som vi önskar nyttja, något som inte hade varit möjligt om vi haft kvar Mitt Hammarby. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har haft på Mitt Hammarby. Saknar du inloggningsuppgifter så klickar du på glömt lösenord och fyller i samma mailadress som du hade till Mitt Hammarby.

Observera att det är olika webbsidor, kundnummer och inloggningsuppgifter för säsongskort herr jämfört med säsongskort dam. Du kan alltså inte logga in med samma uppgifter på säsongskort dam som på säsongskort herr.

 

 

Från klockan 13 förnyar du dina säsongskort här

Förnya säsongskort herr

Förnya säsongskort dam

 

Tidsplan säsongskort 2020

Förnyelseperiod 20 november – 10 januari
Under den här perioden kan du som hade säsongskort 2019 förnya ditt säsongskort rakt av, eller lägga till platser förutsatt att det är sittplatser i direkt anslutning till den plats/platser du har, eller byta plats om du önskar det.

 

Platsbyten 14-15 januari
Platsbyten sker efter förnyelseperioden – det är alltså nu du som har förnyat ditt säsongskort men vill byta plats har chansen att göra det. Observera att det inte går att köpa till ytterligare platser, utan endast byta platser motsvarande det antal säsongskort du har förnyat.

 

Nyförsäljning 17 januari – 28 februari
Nu har du som inte hade säsongskort 2019 chansen! Kolla in vilka platser som är lediga och bli säsongskortsinnehavare du också.

 

Premiärsläpp mitten av mars 2020
Vi släpper lösbiljett till premiärmatcherna på Tele2 Arena och Hammarby IP. Innan det allmänna biljettsläppet kommer vi ha en förköpsperiod av lösbiljetter för säsongskortsinnehavare och medlemmar.

 

Kontaktuppgifter till kundcenter och ytterligare info hittar du här!

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS