toggle menu

Futsal: Muzaffer Arpacik inför onsdag – "Motståndarna vi möter får verkligen kämpa för att göra mål"

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

På onsdag väntar hemmamatch mot Stallarholmen för futsalherrarna. Laget kom hem med tre poäng efter lördagens bortamöte mot Skoftebyn och laddar nu om till nästa match. I artikeln delar Muzaffer Arpacik sina tankar inför onsdagens möte i Eriksdalshallen. Biljetter till matchen hittar du längre ner i artikeln. 

 

Efter lite känningar i ljumsken har du nu kommit tillbaka och spelat några matcher. Hur känns kroppen efter en period utan träning och att vara tillbaka med laget? 

Efter några veckor med rehab och vila känns det bra att vara tillbaka. Det känns väldigt skönt att vara med laget igen och kunna påverka matcher på planen i stället för att sitta på sidan. Kroppen är nu återställd och redo, flåset är inte riktigt där än men det blir bättre för varje träning och vecka. 

 

Bra laginsats mot Skoftebyn i lördags vilket resulterade i vinst samt ett mål från dig. Vad anser du var anledningen till att ni vann och hur var känslan efter målet?

En stor anledning är vårt försvarsspel och de uppoffringar vi gör. Motståndarna vi möter får verkligen kämpa för att göra mål på oss. Ja du, känslan efter målet. Att få vara tillbaka i matchspel och efter en dålig prestation från mig senast så var det skönt att få göra mål, en lättnad och hoppas på att de blir fler. Hade ett individuellt mål inför säsongen att jag skulle göra 15 mål, så har några till o göra.

 

På onsdag kommer Stallarholmen på besök. Senast blev det en intensiv match som slutade med uddamåls förlust. Hur ser matchplanen ut inför hemmamatchen på onsdag?

Ja den matchen vill man ju helst glömma. En tung förlust där jag tycker vi gör en bra prestation men ibland går inte allt vägen. Vi vet att Stallarholmen är ett individuellt skickligt lag, men de har en del brister i sitt försvarsspel och de tar stora risker i sitt anfallsspel. Om vi kan hålla en hög försvarslinje och hög press tror jag vi kan få något enkelt mål som leder till seger. 

 

Stötta Bajen på plats! Köp biljetter till onsdagens möte här

Vill du ta med laget och kolla matchen? Maila till  och få mer info om vårt föreningserbjudande.

 

 

Inte på plats? Se matchen i appen SFL Live.

 

Foto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS