toggle menu

Hammarby tecknar avtal med tre akademispelare

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby Fotboll har skrivit avtal med Mayckel Lahdo, Aimar Sher och Ludvig Svanberg från Hammarby Akademi. Trion spelade den gångna säsongen i Hammarbys P17-lag som tog SM-guld.

– Det här är tre spelare som har visat framfötterna under året och som vi vill se mer av på nära håll under kommande år, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

 

 

17-årige Aimar Sher är bekant för dig som följt Hammarbys herrlag under året. Han har varit uttagen i flera matchtrupper under hösten, och hans inhopp i slutet av bortamatchen mot Sirius utgjorde hans allsvenska debut.
Den centrale mittfältaren har nu alltså skrivit avtal med Hammarby Fotboll, liksom jämnåriga mittbacken Ludvig Svanberg och mittfältaren/forwarden Mayckel Lahdo.

 

 

– Det här är tre spelare som utmärkt sig i akademin under året, och de utgör en del av en grupp lovande unga spelare med stor potential som vi har identifierat i våra egna led. Samtliga är U-landslagsmeriterade, och de kommer att träna delvis med A-laget under kommande säsong. I vilket av våra lag de får sin matchning avgör deras prestationer, men det är inte omöjligt att någon av dem kommer att flyttas upp permanent till A-truppen under loppet av 2020. Det här är ett kvitto på det fina arbete som bedrivs i akademin, och nu är det upp till oss som klubb och spelarna att förädla den potential de besitter, säger sportchef Jesper Jansson.

ANNONSER

Comments

comments