toggle menu

Här är alla som lämnar Årsta IP under landslagsuppehållet

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

I samband med det korta uppehållet sammanställer vi här alla spelare ur A-lag och ungdomslagen som reser på landslagsuppdrag i september. 

Sverige

 

U21-landslaget

U21-landslaget spelar EM-kval under perioden och den 8 september möter de Nordmakedonien på Stadsparksvallen i Jönköping. Uttagna till matchen är Jusef Erabi, Oliver Dovin och sent inkallade Markus Karlsson.

 

 

P18-landslaget

Montader Madjed är uttagen till P18-landslagets fyrnationsturnering där man möter Norge i första matchen och sedan ställs mot antingen Polen eller värdnationen Danmark.

 

P16-landslaget

På P16-sidan väntar en dubbellandskamp mot Estland, i Höganäs och Båstad. Till dessa matcher är Dennis Asprilla uttagen.
 
 
P15-landslaget

Sveriges yngsta pojklandslag ställs mot Norge i Falun, två gånger om. Matheo Elviersson Sica som spelade mot Finland senast är återigen uttagen, medan det nu även kan bli debut för Emil Reyes.

 

Följ de svenska landslagen närmare via deras sociala kanaler här:

Instagram U21

Instagram ungdomslag

Facebook

Tiktok

Twitter

 

Surinam

Surinams A-landslag spelar Concacaf Nations League under hösten. Två matchen spelas under detta landslagsuppehåll, den 8 september mot Grenada och den 12 september mot Cuba. Med på samlingen är Shaquille Pinas.

 

Följ Surinams landslag närmare via deras sociala kanaler här:

 

Facebook

Instagram

Twitter

 

Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovinas A-landslag spelar EM-kval under perioden. Den 8 september möter de Liechtenstein och den 11 september möter de Island. Med på samlingen är Adi Nalić.

 

 

Följ landslaget närmare via deras sociala kanaler här:

Hemsida 

Instagram

Twitter

Facebook

 

Montenegro

Även Montenegros A-landslag spelar EM-kval under perioden. Den 7 september möte de Litauen och den 10 september ställs de mot Bulgarien. Med på samlingen är Viktor Djukanović. 

 

 

Följ landslaget närmare via deras sociala kanaler här:

Hemsida 

Instagram 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS