toggle menu

Herrlagets träningar i Marbella

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Alla supportrar och medierepresentanter på plats i Marbella välkomnas in till fyra större, publika fotbollsträningar under träningslägret. Här ser laget gärna att så många som möjligt kommer på besök och det kommer ges tid efter avslutad träning för media att intervjua, samt för supportrar att interagera med de grönvita spelarna och ledarna. Ta en bild, få en autograf och lär känna några nya talanger. 

 

Träningar utöver dessa fyra är mer flexibelt planerade och kommer att fokusera på lagbygge, matchförberedelse, styrka och detaljer. Laget vill ha lugn och ro i sin matchförberedelse under dessa pass och ber besökare att respektera det önskemålet och hellre fokusera på att besöka de publika träningarna. På de övriga träningarna kommer det inte finnas utrymme för spelare att stanna kvar för samtal och intervjuer. Tid och plats kan variera och ändras med kort varsel, därför väljer klubben att inte på förhand gå ut med något schema för dessa träningar. Inga träningar på plats ska benämnas som ”stängda” och inga personer på plats kommer heller att hindras från att närvara, men vi ber besökare att respektera lagets önskan om att träna ostört.

 

Hammarby är och ska vara en öppen och inkluderande klubb. Samtidigt har klubben valt att bedriva träningsverksamheten de senaste åren på ett sätt som ofta låter herrlaget träna fokuserat på egen hand, i enlighet med vad den sportsliga ledningen bedömer ger bäst utveckling för laget. Ibland krockar dessa båda världar och tyvärr blev de tidiga besökarna under träningslägret i Marbella lidande. Det har funnits olika syn internt på vilket tillträde som besökare ska ha under träningslägret och tydligheten utåt har blivit lidande. Vi ber om ursäkt för att kommunikationen till besökare har brustit.

 

Med start på lördag kommer herrlaget att spela hela fem träningsmatcher i Marbella och laget hoppas självklart på stöd från alla grönvita supportrar som är i krokarna. Se schema nedan för att bäst följa laget på plats.

 

Match- och träningsschema för herrlaget:

 

Fredag 27 januari 11.30
Öppen träning, Dama de Noche

 

Lördag 28 januari 16.00
Seattle Sounders – Hammarby, Dama de Noche

 

Måndag 30 januari 11.30
Öppen träning, Dama de Noche

 

Torsdag 2 februari 16.00
Hammarby – Jeonbuk Hyundai, La Quinta Football Fields

 

Fredag 3 februari 11.30
Öppen träning, Dama de Noche

 

Lördag 4 februari 15.00
Hammarby – SK Brann, Banus Football Center

 

Torsdag 9 februari 12.30
Hammarby – FC Dallas, Marbella Football Center

 

Fredag 10 februari 11.30
Öppen träning, Dama de Noche

 

Lördag 11 februari 16.00
HERR: Hammarby – Stabæk IF, Dama de Noche

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS