toggle menu

Information om årets matchställ

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Under kommande helger inleds tävlingssäsongen för Hammarbys båda A-lag. I samband med att Svenska Cupen drar i gång vill vi berätta vad som gäller angående årets matchställ.

 

Under cupen kommer herrarna att spela i en uppdaterad version av föregående säsongs matchställ, där tröjorna fått nya sponsorlogotyper. En nyhet är att Sesol har gått in som ny tröjsponsor till Hammarby Fotboll och återfinns på herrtröjans axelpartier. Damerna spelar i förra säsongens tröja under cupen.

 

I samband med de allsvenska starterna kommer årets nya matchställ att presenteras tillsammans med Craft. Både hemma- och bortastället släpps i samma veva till försäljning hos Intersport. Då kommer också årets tröjnummer att presenteras.

 

I sommar när herrlaget går in i kvalet till UEFA Europa Conference League kommer ytterligare ett matchställ att lanseras.

 

– I år har vi valt att göra en stor satsning på säsongens nya matchställ för våra representationslag och valt att komplettera detta med ett separat ställ för Europa. Just nu pågår planeringen för en lansering framåt slutet av mars och det ska bli spännande att se responsen från både spelare och supportrar, säger Joakim Ståhl, affärsområdesansvarig för retail på Hammarby Fotboll.

 

Vi hoppas att ni precis som vi, ser fram emot en ny allsvensk säsong i en ny tröja, under grönvit flagg.

 

 

Foto: Jay Foster

ANNONSER

Comments

comments