toggle menu

Köp derbyprogrammet!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Missa inte att köpa Supportrarnas Matchprogram till söndagens derby. En storsatsning har gjorts inför söndagens derby mot AIK och går upp från 32 sidor till 48. Anledningen är att man valt det här tillfället för att uppmärksamma att det är nu tio år sedan vi lämnade gamla Söderstadion och därmed också firar tio år i vårt nya hem. Läs mer om innehållet nedan. 

 

– Egentligen skedde ju flytten i juni-juli 2013 men vi ville göra vår hyllning till den gamla arenan vid en match när det är garanterat mycket folk, säger programmets redaktör Magnus Hagström.

 

Vad innehåller då ert hyllningsnummer?

– Man ser redan på omslaget att det här numret är något utöver det vanliga. Vi har låtit vår etablerade omslagsdesign finnas innanför ett mer poetiskt omslag som vi tycker återger en känsla som fanns på gamla Söderstadion. En bild som togs av Jens Kassnert under sista året på arenan. Programmet har vi sedan fyllt med gamla och nya bilder som minns den nu rivna betongarenan men även tittar lite på vad som hänt med oss under dessa tio år. Förutom ett skönt bildsvep för vi ett samtal med Hammarbys evenemangsansvarige Göran Rickmer om hur de tio åren på en ny plats har förändrat vår supporterkultur. En kul grej är också att vi går igenom startelvan från den sista matchen på gamla Söderstadion och kollar vad som hänt med dessa spelare sen. En av dem återfinns faktiskt i dagens lag. 

 

Vi antar att du inte avslöjar vem?

– Nej, men många kan nog pricka spelaren. Hursomhelst så är detta också ett “vanligt” nummer med allt som brukar finnas i programmet. Spelarintervjun denna gång är med Marcus Rafferty som vi är glada att ha fått träffa, känns vältajjmat också i och med att han gjorde sitt första A-lagsmål nyligen i cupmötet med Hudiksvall. I vinjetten “Bilden berättar” lyfter vi fram några gamla derbyhjältar, som gladde hammarbyarna framför allt under 1970-talet: Matte Werner, Billy Ohlsson och Janne Sjöström. Vi synar matchtröjan 2019 och recenserar boken “Zinkengrabben”.

 

Programmet säljs utanför arenan och på 69:ans Spel & Tobak. Den som vill ha det hemskickat anlitar Supportrarnas Matchprograms webbshop.

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS