toggle menu

Truppen till Morsdagsmatchen hemma mot SDFF

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Här är matchtruppen till morgondagens hemmamöte med Sundsvalls DFF i Elitettans sjunde omgång, som alltså är årets Morsdagsmatch. Lite längre ner finner du även mer information om läget i laget, länk till biljettköp samt länk till sändningen i HTV.

 

2. Filippa Graneld

3. Julia Ekholm

4. Fanny Johansson

5. Elin Bergkvist

6. Felicia Saving

8. Ellen Gibson

10. Emma Jansson

11. Alma Nygren

13. Katja Höyer

14. Lawlaw Nazeri

15. Merlinda Shabanaj

16. Emilia Larsson

17. Lotta Ökvist

18. Hanna Lundkvist

20. Jonna Andersson

21. Louise Lillbäck

24. Britta Gynning

25. Ellinor Johansson

 

Under lördagen slog BP det tidigare publikrekordet i Elitettan, som nu alltså lyder 2206 personer. Då maxkapaciteten på Hammarby IP är 2400 är det inget annat än fullt hus som gäller! Lös biljetten till dig och mamma genom att klicka här!

 

Som vi meddelade tidigare under dagen gör mamma Dahlström och Ekblom sina döttrar sällskap uppe i kommentatorshytten för HTV-sändningen. Priset är 29 kronor och sändningen drar igång klockan 13.55. Klicka här för att komma till sändningssidan!

 

Cathrine Dahlström rehabtränar efter korsbandsskadan, samma skada som det i helgen stod klart att även Klara Folkesson råkat ut för och missar därmed resten av säsongen. Jonna Ståhl rehabtränar fortsatt för sin axelskada som hon ådrog sig hemma mot Mallbacken och Astrid Larsson saknas på grund av en fotskada. Emma Westin, som blev klar tidigare i veckan, är på landslagssamling med U23-landslaget.

 

Foto: Marcus Bolldén

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS